RHH Nyheter


ÅRSMØTE 2018

lagt inn 11. feb. 2018, 05:10 av Marianne Roegeberg   [ oppdatert 17. feb. 2018, 08:21 ]

Til medlemmene i Røyken og Hurum Håndball

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I RØYKEN OG HURUM HÅNDBALL

Styret innkaller herved sine medlemmer til årsmøte i Røyken og Hurum Håndball.

Årsmøtet avholdes den 15.03.18 kl. 19:00 i ROS Arena.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet må sendes styret
senest 01.03.18 på mail til: marianner60@gmail.com

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig på www.RHH.no
senest én uke før årsmøtet, 08.03.18.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned,
og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon
om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

HVORDAN NÅ SINE MÅL?

lagt inn 24. sep. 2017, 12:02 av Marianne Roegeberg

13 september hadde vi i samarbeid med ROS besøk av foredragsholder Frank Pedersen, daglig leder og sportsjef i Lambertseter Svømmeklubb.

Han holdt et engasjerende 90 minutters innlegg om hvordan man når sine mål og at kommunikasjon er en kunstart. Veldig interessant å ha en blant gruppe med spillere, foreldre, trenere og styret tilstede der alle fikk litt ros og ris underveis.

Her er en påstand vi startet med:  
Vi hører 50%  av det som blir sagt
Vi forstår 50% av det (25%)
Vi tror på 50% av det (12,5%)
Vi husker 50% av det (6,25%)
Vi bruker 50% av det (3,125%)

Hva avgjør om du når dine mål og drømmer?
Miljø = vekstvilkår  - omgivelser  - treningskultur – prestasjonskultur.
Genetiske forhold som medfødte egenskaper.

Den viktigste oppgave er å bli enig om hvilke tiltak som må gjennomføres for at man skal nå sine, laget og klubben sine mål.
Det er mange som ønsker og drømmer, men man vil ikke nok! Det å lykkes krever anstrengelser, hardt arbeid, tålmodighet over tid – de fleste blir utålmodige og trett før de når målet og dermed lykkes man ikke.  
Energi er en avgjørende kompetanse. Det handler om å trene, spise og sove når det er natt, skru av sin indre stemme og lytte til det som blir sagt. 

Det er ingen aktive som blir «slitne» av fysiskaktivitet, det er passivitet, tv, pc og mobilen, dårlig søvn og mat som stjeler dine kjefter.

Når vi stiller krav til våres omgivelser må vi forvente at omgivelsene stiller krav til oss. Du kan ikke forlange mer av laget, treneren, klubben enn det du selv bidrar med, og når du klager må du komme med en bedre løsning. 

God coaching handler om å gi utfordringer,  ta vanskelige avgjørelser og valg, samtidig med å håndtere reaksjonene på disse valgene. 
Man bør alltid spørre seg «Vil vi det samme»? Metode, prioriteringer, tiltak, handlinger, filosofi og enighet bringer oss sammen.

Uenighet bringer oss videre og da må vi kunne snakke åpent om uenigheten!    
Det er alltid klubben først  - så laget – så den enkelte spiller.

GRATULERER J15

lagt inn 3. sep. 2017, 12:14 av Marianne Roegeberg   [ oppdatert 3. sep. 2017, 12:15 ]

Håndballsesongen er snart godt i gang, og i påvente av de første seriekampene har RHH sine 15 og 16 års lag benyttet de siste helgene til å måle krefter bl.a. i Ski Cup og Hummel Cup med bra innsats. Denne helgen deltok 15 års jentene i Glitre Energi Drammen Håndballcup og ga seg ikke før pokalen var med hjem til Hurumhalvøya.

I innledende runder ble Konnerud feid av banen med 14-7 og deretter dro de i land en sliteseier over Urædd med 12-11. Det betydde puljeseier og direkte til kvartfinale hvor rival Reistad var motstander. Her gikk RHH jentene virkelig ut i 100 og avgjorde kampen tidlig. Til slutt sto det 16-11 på tavla.

Så ventet et godt Stavanger-lag i semifinalen som på de tre første kampene hadde målforskjellen 49-14 og det var nok en del foreldre som forventet at dette kunne bli tøft. De hadde helt rett, for dette var en kamp som virkelig ble en nervepåkjenning. Lagene fulgte hverandre som skygger, men bortsett fra 1-0 til Stavanger så var det RHH som hele tiden lå det ene målet foran. Imidlertid fikk RHH en 2 min, fire minutter før slutt og da hentet Stavanger inn til uavgjort. Imidlertid så klarte RHH og score til 10-9 rett før de hadde fullt lag. De siste to minuttene ble svært nervepirrende og med RHH i angrep helt på slutten pådro Stavanger seg en utvisning og da kunne RHH jentene kontrollere seieren inn.

Finalen mot Tveter var preget av mye nerver på begge lag med to gode keepere, og halvveis så er det Tveter som leder med 3-4. I løpet av andre omgangs første fem minutter skrur RHH jentene på turboen og scorer 4 mål uten at Tveter klarer å overliste en svært god RHH keeper, Tuva Bratten. Så får RHH en 2 minutter, Tveter kommer inn igjen i kampen og når sluttsignalet går står det 9-9 og dermed går finalen til sudden death. En svært fornøyd RHH trener Bjørn Kenneth Muggerud vinner myntkastet om å få starte med ballen og da går det ikke mange sekunder før Hedda Fjell Hattrem sliter seg gjennom Tveterforsvaret og dundrer ballen i mål og seier. Hun rekker omtrent ikke reise seg før hun har lagvenninnene over seg i vill jubel. 

Under premieutdelingen fikk også RHH keeper Tuva Bratten, premien for finalens beste og viktigste spiller. 

Oppsummert så må alle spillerne berømmes for en solid innsats gjennom hele turneringen. Det var virkelig en lagseier hvor alle meldte seg på og viste muskler
Dette lover bra for sesongen og det skal bli svært spennende å følge de talentfulle jentene både på jenter 15 og 16.
Hallgeir Bakken, Sportslig leder RHH

Nyheter på hjemmesiden

lagt inn 21. jul. 2017, 05:50 av Marianne Roegeberg

Vi har lagt inn noen nye punkter på hjemmesiden som skal gi alle større innblikk i klubben vår.

Se følgende punkter:

  • Årshjul
  • Nytt fra styret
  • Klubbhåndbok

Endelig varmt i været og beachsesongen er i gang for fult.

lagt inn 4. mai 2017, 04:02 av Marianne Roegeberg   [ oppdatert 4. mai 2017, 04:05 ]

I år stiller vi med to lag i Jenter 15 og tre lag i Dame Senior i seriespill, pluss at
Dame Senior skal delta med flere lag i NM i Sandefjord 23-25 juni. Har du lyst til se oss i action?
11 mai fra kl. 17:00 spiller begge J15 lagene og 27 mai spiller RHH
 DS 2 & 3 og Slemmestad J14 fra kl10:00.
Ta turen til Slemmestad Beachbane og hei jentene frem til seier. Kiosken er åpen med kaffe, frukt og kaker!


Kampsponsorer uke 11 og 12

lagt inn 14. mar. 2017, 14:18 av Tatjana Bjørnstad


Innkalling til årsmøte 28.mars 2017

lagt inn 23. feb. 2017, 11:56 av Anja P   [ oppdatert 9. mar. 2017, 10:30 av Tatjana Bjørnstad ]

Til medlemmene i Røyken og Hurum Håndball

Styret innkaller herved til årsmøte i Røyken og Hurum Håndball

Årsmøtet avholdes den 28.03.17 kl. 19:00 i auditoriet i ROS Arena.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 14.03.17 på mail til: post@RHH.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig på www.RHH.no senest én uke før årsmøtet, 21.03.17.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Styret


Lenker:

Kampsponsorer uke 7 og uke 10

lagt inn 1. feb. 2017, 08:33 av Anja P   [ oppdatert 4. feb. 2017, 00:57 ]

Gratulerer til J2001 med seier i Rælingen cup

lagt inn 2. jan. 2017, 12:12 av Anja P   [ oppdatert 2. jan. 2017, 12:15 ]


Vi gratulerer RHH J2001 med en veldig bra prestasjon i Rælingen cup i romjul 2016. Nedenfor følger et flott referat fra 
lagleder Jon:

For femtende året på rad arrangerte Rælingen HK håndballcup i romjulen.  RHH var påmeldt med et lag i 15 års klassen og tidlig torsdag morgen bar det av sted til Skedsmohallen hvor det innledende gruppespillet ble arrangert. Det var påmeldt tolv lag i femtenårsklassen og blant disse sterke lag navn som Kolbotn, Stabæk og Vestli, samt et spennende lag fra Torrevieja i Spania som Rælingen hadde invitert til Norge i julen.

Første gruppespillkamp Råde HK ble en spennende og  jevn affære som endte uavgjort 18-18. Men etter denne kampen så RHH jentene seg aldri tilbake, i de to resterende gruppespill kampene ble det seiere 21-15 mot Bjørkelangen  og 20-13 mot hjemmelaget Rælingen.

Etter gruppespillet gikk turen til Marikollhallen hvor finalerundene skulle spilles. Første kamp i finalespillet var åttendedels finale hvor RHH skulle møte Fjellhamar, det endte med klar 23-8 seier og kvartfinalebilletter til RHH. I kvartfinalen ventet Hokksund, en gammel kjenning og erkerival fra seriespill opp i gjennom årene. Det er bare noen uker siden sist lagene møttes i serien og da ble det et knepent 22-23 tap i Slemmestad hallen, nå var det tid for revansje. Det ble som ventet en tøff og tett kamp mot Hokksund. RHH tok kommandoen fra start og ledet tidlig 2-0, det ble en ledelse jentene aldri ga slipp på og jentene kunne til slutt juble over en 13-10 seier og en deilig revansje for tapet i serien.

I semifinalen var det de spanske jentene fra Torrevieja som ventet, de hadde tatt seg videre fra kvartfinalen med en sterk 9-6 seier over Kolbotn. I semifinalen tok igjen  RHH jentene kommandoen tidlig i kampen og ledet en stund 5-1. I andre omgang kjempet de spanske jentene seg imidlertid  tilbake i kampen og var bare to mål bak på stillingen 7-5 midt i andre omgang, men våre jenter klarte igjen å holde hodene kalde og rodde i land finalebillettene med en 10-8 seier.

Så endelig etter en lang dag var det klart for finale mot Vestli. De kom fra en semifinale hvor de hadde slått Råde HK med hele 16-10, det samme Råde laget som vi bare hadde klart uavgjort 18-18 mot i dagens første kamp., det lå altså an til en tøff finale for våre jenter og i tillegg fikk RHH jentene bare 15 minutters pause fra semifinalen før finalen skulle spilles, mens Vestli jentene hadde fått nesten en times hvile.
Vestli startet også finalen best og ledet tidlig 2-0, men RHH jentene kom til hektene og etter 10 minutter var de likt på stillingen 6-6. Lagene fulgte hverandre og til pause sto det 8.8, ulidelig spennende for alle de fremmøtte supporter foreldre fra begge lag på tribunen.  I starten av andre omgang fikk RHH et lite initiativ og ledet plutselig 12-9 etter seks minutter i andre omgang, men Vestli kjempet seg tilbake og lå bare ett mål bak på stillingen 14-13 noen få minutter før slutt. Det ble noen ulidelig spennende sluttminutter, men til slutt kunne jentene strekke hendene i været og juble over en fortjent 17-14 seier.

En utrolig dag ble kronet med en uventet, men en meget fortjent finaleseier til RHH. Det ble en fin romjulsgave fra disse flotte jentene til  trener Christopher Aunet som har lagt ned så mye tid og energi på å trene jentene opp igjennom årene.

Bildet er hentet fra Rælingen HK sine Facebook sider.

Julehilsen

lagt inn 22. des. 2016, 13:08 av Anja P


1-10 of 166