RHH Nyheter‎ > ‎

GRATULERER J15

lagt inn 3. sep. 2017, 12:14 av Marianne Roegeberg   [ oppdatert 3. sep. 2017, 12:15 ]
Håndballsesongen er snart godt i gang, og i påvente av de første seriekampene har RHH sine 15 og 16 års lag benyttet de siste helgene til å måle krefter bl.a. i Ski Cup og Hummel Cup med bra innsats. Denne helgen deltok 15 års jentene i Glitre Energi Drammen Håndballcup og ga seg ikke før pokalen var med hjem til Hurumhalvøya.

I innledende runder ble Konnerud feid av banen med 14-7 og deretter dro de i land en sliteseier over Urædd med 12-11. Det betydde puljeseier og direkte til kvartfinale hvor rival Reistad var motstander. Her gikk RHH jentene virkelig ut i 100 og avgjorde kampen tidlig. Til slutt sto det 16-11 på tavla.

Så ventet et godt Stavanger-lag i semifinalen som på de tre første kampene hadde målforskjellen 49-14 og det var nok en del foreldre som forventet at dette kunne bli tøft. De hadde helt rett, for dette var en kamp som virkelig ble en nervepåkjenning. Lagene fulgte hverandre som skygger, men bortsett fra 1-0 til Stavanger så var det RHH som hele tiden lå det ene målet foran. Imidlertid fikk RHH en 2 min, fire minutter før slutt og da hentet Stavanger inn til uavgjort. Imidlertid så klarte RHH og score til 10-9 rett før de hadde fullt lag. De siste to minuttene ble svært nervepirrende og med RHH i angrep helt på slutten pådro Stavanger seg en utvisning og da kunne RHH jentene kontrollere seieren inn.

Finalen mot Tveter var preget av mye nerver på begge lag med to gode keepere, og halvveis så er det Tveter som leder med 3-4. I løpet av andre omgangs første fem minutter skrur RHH jentene på turboen og scorer 4 mål uten at Tveter klarer å overliste en svært god RHH keeper, Tuva Bratten. Så får RHH en 2 minutter, Tveter kommer inn igjen i kampen og når sluttsignalet går står det 9-9 og dermed går finalen til sudden death. En svært fornøyd RHH trener Bjørn Kenneth Muggerud vinner myntkastet om å få starte med ballen og da går det ikke mange sekunder før Hedda Fjell Hattrem sliter seg gjennom Tveterforsvaret og dundrer ballen i mål og seier. Hun rekker omtrent ikke reise seg før hun har lagvenninnene over seg i vill jubel. 

Under premieutdelingen fikk også RHH keeper Tuva Bratten, premien for finalens beste og viktigste spiller. 

Oppsummert så må alle spillerne berømmes for en solid innsats gjennom hele turneringen. Det var virkelig en lagseier hvor alle meldte seg på og viste muskler
Dette lover bra for sesongen og det skal bli svært spennende å følge de talentfulle jentene både på jenter 15 og 16.
Hallgeir Bakken, Sportslig leder RHH
Comments