RHH Nyheter‎ > ‎

Informasjon fra styret: Treningsavgift og drakter

lagt inn 19. jul. 2011, 03:04 av Anja P   [ oppdatert 19. jul. 2011, 03:17 ]
Alle spillere i klubben skal ha fått betalingsinfo treningsavgift distribuert på e-post av oppmenn/lagledere. Hvis du ikke har fått betalingsinfo ta kontakt med oss på e-post kasse@rhh.no

Hvorfor krever vi inn treningsavgiften så tidlig?
I og med at vi er en nystartet klubb trenger vi penger inn nå for å dekke våre forpliktelser i forhold til seriepåmelding og leiekontrakter i hallene. Betalende spillere pr. 1.august 2011 er også det som avgjør endelig treningstilbud og kamptilbud. Det er derfor viktig å betale inn i god tid før den fristen. Hvis du vil sikre deg et godt kamp- og treningstilbud til høsten må du betale nå.

Selv om du ikke har benyttet deg av treningstilbudet før sommeren er treningsavgiften å betrakte som en påmelding for sesongen 2011/12.  

Hvorfor draktnummer 1-99?
I Røyken og Hurum håndball innfører vi som prinsipp at drakta følger spilleren og ikke laget. Alle draktene skal se like ut og ha samme draktreklame. Uansett hvilket lag man spiller på bruker man samme drakt og draktnummer. Dette gjør det mulig for alle spillere å kunne delta på flere lag/nivåer når dette er naturlig for spillerens ferdigheter, og spilleren ønsker dette.
På jente- og damesiden er det mange spillere og derfor blir det uvant høye nummer på mange. På hjemmesiden vår www.rhh.no er det en oversikt over ledige draktnummer.

Baller og klister til høsten
Husk at dere fra høsten av må ha deres egen ball og klister. Det forventes at alle spillere stiller med egen ball og klister på alle treninger og til kamper.

Vi i interimstyret RHH ønsker alle en fortsatt God sommer!

Comments