RHH Nyheter‎ > ‎

Innsamling brukte mobiler

lagt inn 6. apr. 2012, 04:31 av Anja P   [ oppdatert 12. apr. 2012, 11:43 ]
Norges idrettsforbund har inngått en avtale med Telenor som gjør at idrettslag kan tjene penger på å samle inn brukte mobiltelefoner. Avtalen blir både et miljøtiltak og en inntektskilde for idrettslagene som deltar.
Idrettslagene tjener 35 kroner per mobiltelefon. les mer her http://www.idrett.no/tema/mobilretur/Sider/om_mobilretur.aspx

Sola skinner og det våres, her er en liten dugnad for alle spillere som dere enkelt gjennomfører i løpet av påskeferien. Du kan gjøre det alene eller sammen med flere.
Dersom dere er flere som skal gå sammen har Anja og Kari spesielle vesker som er egnet for dette formålet. Send en melding så kan vi avtale lån av veske. 

DEL 1 - Forarbeid
Åpne vedlegget og sett inn hvilken dato du/dere tenker det passer å hente inn telefonene. Det kan passe godt med den 5. april siden dette er mobilreturens dag.
Sett gjerne inn ditt navn da mange sikkert vet hvem du er og gjerne vil støtte deg.
Skriv ut riktig mange eksemplarer  og ta deg en tur i nabolaget i finværet. 
Legg skrivet i alle postkasser du/dere ser  ! Det er lurt å levere ut lappene et par dager på forhånd slik at folk får tid til å finne frem :-)

Så kan du gjerne ta et par dager med påskeferie mens du venter. Rydde gjerne gjennom skuffer og skap hjemme og let etter gamle eksemplarer, send lappene med mor og far på jobben !


DEL 2 - Innsamlingen
Gå runden 5. april og ring på hos alle du har gitt lapper til - ta i mot brukte telefoner og husk å takke hjertelig for støtten !

DEL 3 - Levere til RHH
Vi samler inn telefonene på første trening etter påske !
Det blir premie til de to som som samler inn flest :-)
 
HVIS HVER SPILLER SETTER SEG SOM MÅL Å SAMLE INN 2 MOBILTELEFONER BLIR DET FLERE TUSEN KRONER I KASSEN !!
ĉ
Anja P,
6. apr. 2012, 04:31
ĉ
Anja P,
6. apr. 2012, 04:31
ĉ
Anja P,
6. apr. 2012, 04:31
ĉ
Anja P,
6. apr. 2012, 04:31
Comments